На Запоріжжі поліція знайшла 17-річну дівчину, яка пішла і пропала

3 серпня до відділу поліції № 5 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від мешканця Запоріжжя про те, що близько тижня тому з дому пішла його 17-річна донька та наразі її місцезнаходження невідоме.

На розшук дівчини були одразу орієнтовані особовий склад відділу поліції № 5 та ювенальні поліцейські Запорізького райуправління. Правоохоронці здійснили низку пошукових заходів з метою з’ясування кола її знайомств і контактів.

Вони дізналися, що зникла неповнолітня товаришує з 15-річною дівчиною, яка зможе допомогти в пошуках втікачки. Під час спілкування подружка повідомила, що розшукувана має стосунки з хлопцем, який мешкає за межами міста. Співробітники поліції перевірили цю інформацію.

Через декілька годин ювенальні поліцейські спільно з працівниками сектору дізнання та сектору кримінальної поліції відділу поліції №5 встановили місцезнаходження юначки. Разом із хлопцем вони гуляли вулицями селища Широке Запорізького району.

З втікачкою та її батьками поліцейські провели серйозну профілактичну роботу, щоб не допустити надалі таких випадків, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області

Офіційний сайт Національної поліції: https://zp.npu.gov.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.