Российская армия обстреляла Запорожье ракетами, есть пострадавшие /Подробности

Запорожье zp.gov.ua

В обласному центрі місті Запоріжжі зафіксовано два прильоти ворожих ракет. Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

«В обласному центрі зафіксовано два прильоти ворожих ракет. Поцілили в одне з підприємств міста. Офіційна інформація згодом буде уточнена. Зберігаємо спокій, дотримуємось правил повітряної тривоги та нерозголошення інформації», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок обстрілу російськими військами Запоріжжя є потерпілі. Про це повідомляє в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, у Телеграмі.

«Сьогодні рашисти обстріляли у Запоріжжі один з об’єктів інфраструктури міста. Відомо про два прильоти. Зараз на місці працюють відповідні служби. На жаль, є постраждалі», – зазначив Куртєв.

Як повідомлялося, по всій території України близько 14:20 була оголошена повітряна тривога. Про вибухи повідомили жителі Запоріжжя, а також Білої Церкви, що на Київщині.

ДОПОВНЕНО

2

«Руйнування великі»: голова ЗОВА сказав, що під завалами підприємства ще можуть знаходитись люди

«Руйнування великі»: голова ЗОВА сказав, що під завалами підприємства ще можуть знаходитись люди

Дві крилаті ракети влучили в цех одного з підприємств, розташованих в Дніпровському районі міста Запоріжжя. Виникла пожежа.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає 061.

«Наразі відомо про 7 постраждалих.  На місці подій працюють усі відповідні служби, рятувальники розбирають завали. Руйнування великі. Не виключена можливість, що під ними можуть знаходитись люди», — зазначив Старух.

Заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко раніше повідомив про те, що під час тривоги керівник підприємства вивів співробітників до укриття, що, напевно, врятувало їхні життя.

3

«Виробляли мирну продукцію»: Старух прокоментував ракетний удар по підприємству у Запоріжжі

Сьогодні вдень дві крилаті ракети вдарили по Запоріжжю. Зруйновано один з цехів підприємства, що виробляло «мирну продукцію».

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Сьогодні вдарили по підприємству, влучили в працюючий цех. Дуже великі руйнування, є поранені. Відповідні служби розбирають завали. Під завалами теж можуть бути люди. Виробляли мирну продукцію», — сказав він.

14.07.2022

Секретар міської ради Анатолій Куртєв звернувся до запоріжців:

Кількість людей, які постраждали від учорашнього ракетного обстрілу, вже зросла до шістнадцяти чоловік. Семеро з них у стані середньої тяжкості і перебувають зараз у лікарнях. Ще дев’ять отримали амбулаторну допомогу. Цей безглуздий та цинічний обстріл – це чергове порушення рашистськими військами законів і звичаїв війни та терор цивільних людей. За фактом обстрілу вже відкрито відповідне кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування.





Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.