Мэр Запорожья подал в отставку. Официально — давление врачей. Неофициально — давление слуг народа

29 вересня, на сесії міськради міський голова Запоріжжя Володимир Буряк оголосив про те, що йде з займаної посади. Офіційна версія відставки — стан здоров’я, неофіційна виглядає по іншому — шалений тиск опозіційних до мера фракцій, який тримав кілька місяців, під час якого «Слуги народу» об’єдналися і йшли проти мера «ноздря в ноздрю» з ОПЗЖ і «Європейською солідарністю», ігноруючи заплановані мером сесії, мер став фігурувати у кримінальних справах, почалися обшуки його кабінета, автомобіля мера та його найближчого оточення. Буряк здувся та не придумав нічого іншого, як написати заяву про відставку за станом здоров’я

— Всі ви знаєте, що я був на лікарняному. До цього тричі побував на операційному столі. Лікарі рекомендують мені берегти здоров’я, попереду ще два обстеження, – сказав Володимир Буряк. – Я маю намір піти з посади міського голови, заява написана. З міста я їхати не збираюся, з політики теж, партія Володимира Буряка «Єднання» продовжує розпочату роботу і я особисто буду брати активну участь у розвитку партії і рідного міста, спільно з іншими політичними партіями.

Звучить дивно — «берегти здоров’я» і «брати активну участь у розвитку партії і рідного міста»

За відставку мера на сесії сьогодні проголосували 45 депутатів, . Виконувати обов’язки міського голови буде колишній працівник «Запорізької ритуальної служби» та облсудмедекспертизи, а зараз «слуга народу», секретар міськради Анатолій Куртєв.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.