На Вінничині мати примушувала малолітню доньку до зайняття проституцією

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками УБЗПТЛ ГУНП у Вінницькій області встановлено, що місцева мешканка примушує до зайняття проституцією з невідомими особами із застосуванням погрози насильства свою малолітню доньку, повідомляють «Українські відомості»

Під час проведення слідчих дій допитано свідка , який повідомив про те, що перебуваючи в селі Ріжок Літинського району, біля місцевого магазину до нього підійшла жінка і в ході спілкування запропонувала йому вступити з нею в статеві відносини. На її пропозицію він відмовився,  тоді вона запропонувала вступити у статеві відносини за грошову винагороду з її неповнолітньою донькою.  Жінка перебувала у стані алкогольного сп`яніння,  свідок перестав з нею спілкуватися і про дані обставини повідомив працівникам поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 303 КК України, проводить слідче управління Головного управління Нацполіції у у Вінницькій області.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.