Проститутки обслуживают Яворивский полигон на глазах у полиции

До Яворівського районного відділу  поліції Львівській області надійшло повідомлення від начальника Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми  (УБЗПТЛ) Молотова С.О., про те що невідомі особи на території Яворівського району втягують осіб жіночої статі у зайняття проституцією, повідомляють «Украинські відомості» з посиланням  на ЕДРСР.

Допитаний по даному факту свідок повідомив, що під час розмови  знайомий  йому розповів, що до військової частини в с. Старичі Яворівського району Львівської області чоловік на ім`я  Д. привозить дівчат легкої поведінки, котрі надають платні інтимні послуги.

Кримінальне провадження було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.303 КК України.

19 березня 2021 року слідчий СВ Яворівського РВП ГУ НП у Львівській області старший лейтенант поліції Роса І.І., за погодженням з прокурором Яворівської окружної прокуратури Львівської області Турійом В.В. звернулася до слідчого судді із клопотанням про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Слідчий і прокурор повідомили, що за результатами проведених комплексних негласних слідчих розшукових дій, а саме: аудіо та відео контролю зафіксовано інформацію, яка в подальшому може бути використана в кримінальному судочинстві як докази.

Але наразі  орган досудового розслідування позбавлений об`єктивної можливості завершити досудове розслідування у визначений КПК України строк, тобто до 25.03.2021, оскільки, на даний час, у провадженні тривають слідчо-розшукові заходи по встановленню осіб жіночої статі, які надають послуги інтимного характеру.

Суд строк продовжив до 25 вересня 2021 року.

Вам цікаво, коли до Яворівського райвідділу поліції у Львівській області надійшло повідомлення від начальника УБЗПТЛ  Молотова С.О. про повій у військовій частині?

Не повірите — 25 березня 2019 року. Тобто, 25 березня 2021 року минуло два роки. Підозрювані є? Підозрюваних немає. Два роки поліція встановлює повій, які обслуговують  військову частину. Два роки поліція розслідує кримінальну справу, як мокре горить.

Довідка.

Військова частина в с. Старичі Яворівського району Львівської області – це 184-й Навчальний центр Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного Збройних Сил України.

Раньше  это был Яворовский военный полигон — полигон вооружённых сил Украины, расположен в 30 км к северо-западу от Львова, на территории Яворовского района Львовской области, в центральной части Украинского Расточья. Также известен как Международный центр миротворчества и безопасности Национальной академии сухопутных войск им. гетмана Петра Сагайдачного.

Здесь постоянно пребывают военные специалисты НАТО, армии США и стран Европы, которые обучают солдат и офицеров Вооруженных Сил Украины.

http://ukrvedomosti.com.ua/

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.