У Нью-Йорку поліція затримала 18 бандитів з банди 900 Gang


Представники Департаменту поліції і окружний прокурор Брукліна Ерік Гонсалес повідомили про затримання 18 членів кримінального угруповання 900 Gang, яка орудувала в декількох муніципальних комплексах, розташованих в районі Bedford-Stuyvesant.

І хоча більшість заарештованих складають юнаки і підлітки, їм інкримінували кілька вбивств, замаху, змова, володіння зброєю та іншим тяжким злочинам — всього по 77 пунктам. Всі вони взяті під варту, а ще один оголошений в розшук.

Головним заняттям підозрюваних, за словами Гонсалеса, була торгівля наркотиками, а якщо у них з’являлися конкуренти, то з їх прибирали зі шляху, не соромлячись у засобах. При цьому 900 Gang складалася з ряду «підрозділів», в тому числі Stack Money Goons і Jayson Fam, а їх головними опонентами була банда Hoolies.

Саме боротьбою за територію був викликаний ряд перестрілок не тільки в Bedford-Stuyvesant, але і в Clinton Hill і Bushwick, після яких правоохоронні органи ідентифікували членів угруповання і, отримавши судовий ордер, взяли на прослушку їх телефони, що дозволило не тільки отримати докази, але і запобігти новим злочинам.

Зокрема, 3 жовтня 2019 року Джеймс Олстон, Шон Сінглтері і Джейлін Еліот серед білого дня відкрили вогонь на Graham Avenue близько Cook Street в районі East Williamsburg, поранивши 3 супротивників. При цьому вони підстрелили і ні в чому не винного власника магазину, який, на щастя, вижив.

Іншим пощастило менше. Так 29 червня 2020 року Тайшон Девоніш, який видавав себе в соціальній мережі Instagram за 15-річну дівчинку, призначив побачення Трейсі Вашингтону, що був членом протиборчої угруповання, запропонувавши йому зайнятися підробкою кредитних карток. Коли ж Вашингтон прибув на Dean Street, там його чекали Кайрейл Хейні, Олександр Вільямс і Тайшон Девоншир, які відкрили вогонь і смертельно поранили опонента.

Вільямса та Уайдіма Радда також вважають причетними до вбивства Тайлі Фелдера, якого сталося 8 вересня минулого року в вестибюлі одного з будинків комплексу Lafayette Gardens Houses на DeKalb Avenue, де також було поранено двох мешканців. А наймолодшим з підозрюваних є Елліотт, коли було всього 16 років, коли в Хеллоуїн він спробував на Willoughby Avenue підстрелити представника конкуруючої банди, але замість цього потрапив 14-річній дівчинці в ногу.

U Nʹyu-Yorku politsiya zaareshtuvala 18 chleniv molodizhnoyi bandy

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.