«Кінець свободи слова»: у Києві пікетують міжнародний форум за участі Зеленського

У Києві під будівлею міжнародного конференц-центру «Парковий», де зараз проходить форум «Україна 30» за участі президента Володимира Зеленського, відбувається акція протесту через запровадження санкцій проти телеканалів Newsone, «112 Україна» та ZIK. Про це повідомляє РБК-Україна, передає RegioNews.

Відомо, що акцію протесту проводить організація «Патріоти за життя», близька до партії ОПЗЖ. Учасники акції протесту тримають плакати «Замість корупції Зе закрив канали», «Кім Чен Зе», «Кінець свободи слова» тощо.

На місці події порядок забезпечують працівники Нацгвардії на Національної поліції. За інформацією патрульної поліції Києва, у зв’язку із проведенням мітингу рух по Парковій дорозі обмежений від алеї Героїв Крут.

Наразі ситуація під будівлею конференц-центру спокійна.

Міжнародний форум «Україна 30» присвячений пандемії коронавірусу та її подоланню, він триватиме з 8 по 10 лютого. Захід відбувається за участі президента України Володимира Зеленського, прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, представників уряду, Верховної Ради України за підтримки Всесвітньої організації здоров’я, UNICEF та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.