ТРЕТЯ СПРОБА. Чому слуги народу носяться з Вітренко мов дурень з писаною торбою

Юрія Вітренка, кандидатуру якого вже двічі виносили на голосування парламенту, спробують втретє призначити першим віце-прем’єром — міністром енергетики. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на першого заступника голови фракції «Слуга народу» Олександра Корнієнко в ефірі програми «Хард з Влащенко».

«На початку пленарного тижня обов’язково фракція … причина збирати фракцію, це кадрові питання. Тому що ми зрозуміли на прикладі першого призначення Юрія Вітренка, їх уже два було, там ще й таке буде … «, — сказав Корнієнко.

Він також зазначив, що за підсумками двох голосувань стало зрозуміло, що силами однієї тільки фракції «Слуга народу» підтримати призначення не виходить, і значить потрібна буде підтримка інших народних депутатів.

У той же час, голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі телеканалу «Прямий» розповів, що 4 лютого питання призначення розглядатися не буде. «Завтра (4 лютого такої можливості не існує … а далі подивимося», — сказав він.

Спікер нагадав процедуру призначення на цю посаду — рішення фракції, фракція вносить подання прем’єр-міністра, який готує пакет документів та передає їх до Верховної Ради, потім подання глави Кабміну розглядає профільний комітет і «тільки після цього це питання може потрапити в зал Верховної Ради» .

Разумков також зазначив, що під час двох попередніх голосувань він не підтримував кандидатуру Вітренко.

Yuriya Vitrenka sprobuyutʹ vtretye pryznachyty ministrom enerhetyky

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.